Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Tembang Cihujan

Kénging Luthfi Izzatul Khairi
Dipidangkeun dina lapak 06 Fébruari 2015 09:31:00

"Hujan deui, Kang?" manéhna tumanya. Harita. Waktu mireng sora séah di luareun imah. Lalaki nu nangtung satukangeunana. Ukur wasa ngarangkul. Tanpa sakecap jawaban. Manéhna, males nangkeup pageuh. Tuluy mingkin anteng. Ngareureungeukeun hujan.

"Hujan téh éndah, nya, Kang?" halon sorana. Tapi atra, dina pasemonna. Katara aya kapanasaran nu ngabebela. Lalaki nu satia nangtung satukangeunana. Cengkat. Laju mencrong ka luar. Neuteup cihujan. Nu dina tiap keclakna, bet nambahan nyeuit haténa. "Éndah, Nung...," pondok ngawalon.

"Hujan deui, Kang. Leres, éndah kacida." ceuk manéhna. Panonna, teu
eureun neuteup cihujan tina
hérangna jandéla. Lalaki nu biasa satukangeunana. Imut. Bagja ngalimpudan haténa. "Mung éta nu tiasa kasanggakeun. Tawis trésna
akang ka salira," anteb ngawalon. Laju anteng ngareureungeukeun séahna
hujan. Nu sasari sok rajeun minuhan teuteupna.