Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Kado Istiméwa

Kénging Bune Upik
Dipidangkeun dina lapak 06 Fébruari 2015 08:14:45

Ngumbar panineungan, asa karék kamari ngolo Si Cikal nu mugen asup ka kelas mangsa sakola TK. Ngabébénjokeun sangkan suhud diajar mangsa SMP jeung SMA. Teu karasa, lima taun kalarung nyorang wisuda. Reueus, boga anak jadi Insinyur, laju teu hésé nyiar gawé. Indéks préstasi nu hadé, ditambah karancagéanana, jabatanana nérékel, téréh.

Kagagas, cipanon nyangkrung nalika inyana balik mawa mobil weuteuh. “Wilujeng milangkala, Pap,” bari ngagorolangkeun rupa-rupa pangdunga. “Kanggo Papap sareng Mamah jalan-jalan,” song mikeun konci mobil katut susuratanana. Heneg, awor jeung bungah. Silih pelong jeung indungna nu sarua ngembeng cimata. Lat poho kana lampah diri nu kungsi mopohokeun Si Cikal mangsa keur SD.

“A, Mamah mah hoyong dikadoan incu da. Iraha?” ceuk indungna. Si Cikal tibang imut. Peutingna, nitah kuring jeung indungna dangdan. Majar rék ditepungkeun jeung Siska, bébénena. Teu kesel nungguan, inyana datang mawa mojang rancunit. Nyi mojang ngasongkeun leungeun, neuteup. “Ayah?” jol gabrug. Ngalangkang beungeut Anita .