Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Rajapati Alatan Timburu

Kénging Wangsa Susena
Dipidangkeun dina lapak 05 Fébruari 2015 22:13:50

"Meni teu wasa ningalina kang abdi mah." Ceuk Titin ka Kang Karman salakina nu karek datang. "Teu wasa ningali naon kitu?." Tembal Kang Karman. "Enya eta Kang Ayi nu maot tadi wengi," "Emang kumaha kitu?," "Ih pokona mah matak kukurayeun, watir pisan kaayaanana, meni kejem eta nu nganiayanana awakna dicacag teu mangrupa, emang akang can ngalayad?." "Acan." Jawab Kang Karman pondok. Geus kitu mah kojengkang Titin ka pangkeng nyokot cai keur Kang Karman nu tuluy ngadaweung di tepas ngareureuhkeun kacape.

Peuting beuki jempling, langit angkeub, angin ngagelebug nambah geueumna peuting satutasna aya rajapati. Demi Kang Karman anteng ngahuleng ngaragemeneng, teuteupna seukeut nembus poekna peuting, "Teu panasaran najan aing kudu ngerem dipangberokan oge, asal nu ngaheroan pamajikan aing geus palastra." Gerendengna.