Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Nu Milu Nawur

Kénging Ayus Elgibran
Dipidangkeun dina lapak 05 Fébruari 2015 10:58:04

Puguh wéh bungah kangaranan rék boga anak nu kalima, asa di sinugrahan rejeki gede,“ siga saha nya?“ Gerentes hate.
Cakah-cikih sagala dibawa, pakéan keur keur Si Bungsu nu bakal lahir ge geus siap, ah guligah weh hate teh.
Si Udin ge sibuk pisan, nyaan béla pisan ka dunungan manehna mah, mangsa kuring kamari euweuh ge pan manéhna nu ngemitan pamajikan dirumah sakit teh.
"Wilujeng bapa, alhamdulilah putra teh tos lahir.“ Ceuk suster ka kuring.
Rasa bungah, guligah, leungit sapada harita da geuning Si Bungsu téh nyeplés pisan siga.. Si Udin.