Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Salah Sangka

Kénging Mimin Wiati Tea
Dipidangkeun dina lapak 04 Fébruari 2015 21:29:36

Geus lila, kuring naksir Neng Mirna, anakna Lurah Kosasih Téh.Tapi nyéta atuh, kudu ngalaman pakeukeuh-keukeuh. Kuring keukeuh hayang, manéhna keukeuh embung. Padahal kurang kumaha kuring téh. Ari nempo dina kaca mah saliwatan mirip Al, tapi lain Al anakna Ahmad Dhani, ieu mah Al téh Alakadarna. Heuh, nasib, ku sué pisan nya! Awéwé téh asa lalingas pisan ka kuring mah. Sok kabita ari malem minggu. Batur mah sok apel ka kabogohna, ari kuring mah boro-boro, kalah kudu maturan Nini di imah, da éta nini téh sok hayang dipangdongengkeun ku kuring. Jadi malik deui ka budak geuning, anjeunna téh.
Isuk-isuk harita, basa kuring rék meuli bubur keur nini, di jalan pasangrok jeung Néng Mirna. Manéhna balik meuli bubur. Nyeh manéhna seuri. Na, éta mah kuring asa napak asa henteu, diajak seuri ku nu geulis téh. Geus meuli bubur mah, gura-giru balik, bari mawa hate nu bungangang.
Sok, bubur di ka ninikeun. “Na, Sujang, éta naon na pipi, mehong? “ Tanya nini, bari nampanan bubur.
Leketey téh, haté ngaleketey.