Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Pasini Na Tungtung Pati

Kénging Wangsa Urang Subang Pituin
Dipidangkeun dina lapak 04 Fébruari 2015 08:09:34

Nyeuitna ati lir diturihan hinis karasana peurih, 'berebey!' cipanon ngembeng, titingalian kusem, ketug jajantung ratug tutunggulan. Rus-ras ka lampah ka tukang basa kuring jeung manehna maheutkeun kadeudeuh malar maneuh pageuh, pasini sisi leuwi basa purnama mangkukna. Leuwi jadi saksi, dicaangan bulan purnama nu mabra cahayana, batu lempar nu satia ngamparan kuring jeung manehna basa nyacapkeun katresna, kalangkang urang duaan atra nembongan na beungeut cai leuwi, anjeun balaka seja satia nepi ka tutup umur. Lir keuna ku supata carita, anjeun palastra ku gunasikana jalma nu kaniaya, awak teu mangrupa, bari digadabah kahurmatan memehna. Kamana kuring atuh waktu harita? bet tega ngantep manehna dikaniaya. "Kang diantos disawerga." Harewosna.