Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Ngantos Wanci

Kénging Neni Yuhaenah
Dipidangkeun dina lapak 04 Fébruari 2015 07:48:15

Jungjunan...! wengi ieu mangrupikeun wengi panungtung dina lalakon urang sateuacan ngadahup. Wengi nu éndah, sakaligus wengi pangpanjangna nu diantos-antos. Ku lami ngantos waktos dugi ka énjing. Ieu haté tos teu kiat..., kumejot, hoyong geura tepang sareng salira.
Jungjunan...! purnama mabra, wiati lénglang, nanging asa teu karaos éndahna. Haté tetep mung manteng ka salira. Sesah mondok, teu hoyong barangteda, ukur dagdigdugna kereteg jajantung anu kapireng.
Jungjunan, puputon kalbu ...! naha raraosan salira sami sapertos kitu? Mun kongang, mani hoyong ngarobah wanci, muterkeun waktos. Hoyong geura-geura nguping kongkorongok hayam. Hoyong énggal-énggal mapag wanci srangéngé medal. Nu tangtosna pisan, hoyong énggal-énggal ningal raray salira. Hoyong énggal-énggal pataréma rasa. Tos kaimpleng. Tos kasawang bagjana, mun urang tos réngsé ngucapkeun jangji pasini pakait ati nu ditilaman ungkara syahadat.
Duuh..., jungjunan...!