Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Rumah Makan

Kénging Yuyun Yulistiani
Dipidangkeun dina lapak 03 Fébruari 2015 18:43:44

Ti bulan ka hiji dibuka, langsung ramé ku pelanggan. Padahal lokasina lain di sisi jalan gedé. Ukur modal masang spanduk nu lumayan badag di péngkolan, matih pisan. Jadi loba nu panasaran, tuluy méngkol ka jalan désa.

Timbel, rupa-rupa pais, beuleum jeung goréng hayam kampung jeung lauk ngadadak nyiuk jadi ménu andelan. Lalab-lalaban sagala aya bari teu weléh saleger panyoél sambel dadakan jadi pamikat. Nu utamana, pemandangan jeung hawana. Sisi sawah. Béh dituna Gunung Geger Béntang ngajegir ngogo panénjo. Diusapan ku humiliwir angin ti sawah, nambahan ponyo nu balakécrakan.

Bulan ka opat, parkiran dilegaan, dipelur. Bulan ka tujuh, saung-saung paranti dalahar ditambahan, beuki nampeu ka sawah. Karyawan ogé nambahan. Bulan ka sapuluh, kebon nu dijual basa jang modal geus kapimilik deui, jaba ngalegaan. Jejeg sataun, tukangeun rumah makan, heuleut dua kotakan, ngadeg tilu bangunan tina awi, galedé kacida. Luhureun sawah Pa Bandi. Cenah anakna muka usaha ayam pedaging.