Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Kila-kila Jadi Nyata

Kénging Wangsa Urang Subang Pituin
Dipidangkeun dina lapak 03 Fébruari 2015 15:04:35

"Mah! Apa! hapunten Aa," Kalimah awal nu kabaca dina eusi surat nu ditulis ku anak cikalna nu geus indit sakola rebun-rebun keneh. "Rumaos Aa salami ieu ngarerepot Mamah sareng Apa, neda pidu' ana Aa sing janten murangkalih anu soleh." "Emh! Aamiin, aya kayungyun ari si Aa menta hampura bae, meni kudu make surat sagala," Gerendengna, "Tapi keun lah, Aa najan teu dipenta oge gede gunung paribasana gede keneh hampura Mamah jeung Apa." Beres kitu manehna ngojengkang ka pangkeng nuluykeun pagawean sapopoe di dapur. Di luar hujan ngaririncik, cluk-clak sora cileuncang ninggang kana tumpukan bubututan di emper imah. Langit ceudeum alum semu nu ngungun. Teu karasa wanci ngagayuh ka tengah peuting, hawa tiris nyelecep matak wegah indit-inditan, hujan aya ku awet teu raat-raat ti isuk keneh. "Hallo!," sora dina hp, "Betul ini dengan keluarga bapa Kosim?" "Iya betul." "Kami beritahukan anak bapa sekarang di UGD, meninggal akibat korban balap liar."