Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Nu Dipikapaur

Kénging Wangsa Urang Subang Pituin
Dipidangkeun dina lapak 02 Fébruari 2015 15:07:25

"Kang ! pami tiasa pami Bapa urang pupus, urang kurebkeun di pengker bae." "Teu Ilahar teuing, mending mun ieu imah dipimilik ku urang salawasna, kumaha mun seug ku anak turunan urang dijual ? mana sedihna bapa ningali imahna dijual." "Ah piraku teuing kang, apan barudak ge pasti mikir dua kali mun seug ngajual ieu imah sasatna apan imah ieu teh imah titinggal karuhun, asal urang amanat nu paheut ka barudak." "Lah saha nu nyaho, jalma mah keuna ku sifat owah gingsir." Duanana ngaheneng,"Tong pati dipikiran teuing, abah mah jaga rek dikubur dimana oge hamo nolak, nu dipikapaur ku abah mah nyaeta mun abah tepi ka waktu ajal datang heug teh, bumi henteu narima langit kitu deui, abah paur marakayangan teu puguh jugjugan." Duana silih reret neangan datangna sora.