Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Pipiharé

Kénging Teh Zaneta
Dipidangkeun dina lapak 30 Januari 2015 19:55:42

"Né... pipiharé yu..." Enok ngagéréwék ka Éné basa bubaran sakola.
"Heueuh, hayu. Boga naeun dia?"
"Angeun cangkang tangkil jeung pocungan teri. Kadoangna mah digoréng ja tadi isuk ema ngala pucuk kopi."
"Oh. Aing mah boga beuleum kokopong. Lalabna jéngkol ngora dicocolkeun ka sambel délan. Aing tiheula nya!" Éné méngkol ka imahna.
"Heueuh!" Enok lumpat muru imahna nu kahalangan dua suhunan ti imah Éné.

"Né... geuraeun atuh, keumbeuy amat parangsa!
Éné nu ngalénghoy nyampeurkeun Enok kalah lewa-lewé.
"Mana beuleum kokopongna? Naeun diganti goréng ongong?" Enok neuleuan alas Éné.
"Tadi balik ti sakola aya sémah keur dahar. Ceuk Ema tangguan baé. Ké sabeulah séwang kokopongna jeung sémah. Pas ku aing diintip, kokopongna dibalikkeun." Éné reumbay.