Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Kenging?

Kénging Ayus Elgibran
Dipidangkeun dina lapak 30 Januari 2015 17:05:03

"Akang salira teh panutan ati, beulahan jiwa, salira arjuna nu gagah taya babandingna tapi naha?..“
"Akang, piwuruk salira kanggo satia, kanggo gumela, kanggo sagemblengna micinta, eta nu jadi alesan abdi seuri mangsa ati kageurih kasusah hirup rumah tangga, tapi naha?.."
"Akang, harta ayeuna ngaleuya, hirup nanjung matak uruy batur, matak kabita nu sangsara, tapi naha?.."
"Akang hiji kalimah nu ngaruntuhkeun jajantung, meupeuskeun rasa cinta, mangsa akang bari imut kayungyun cumarita “mah kenging apa poligami?“
"Akang kasep hiji jawaban kanggo salira.. Kop ari hayang disunatan duakali mah ku aing."