Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Hileud Bulu

Kénging Mimin Wiati Tea
Dipidangkeun dina lapak 29 Januari 2015 20:39:05

Karék gé meunang sapeuting di imah Emang, isuk-isuk kénéh geus kadatangan tatanggana, nu ngaran Bu Asih. Datangna téh dibarengan ku anakna nu awéwé. Geulis ogé, yeuh, anakna téh. Buukna ngarumbay sataktak, keureutan beungeutna siga Paramitha Rusady. Kabeneran Emang harita keur aya di téras.
“Pa, kumaha éta tangkal alpuket téh? Hileud buluna kana popoéan abdi?” Ceuk Bu Asih.
“Muhun, ieu gé badé ditutuhan, ngan can aya piwarangeun, da puguh ti kamari gé abdi téh éncok.” Emang ngajawab.
“Tuar wé atuh, Pa! Da hileudna kamana-mana!” Tembal Bu Asih semu kesel. Dikitukeun téh, Emang cicing, Tayohna mah lebareun, ari tangkala alpuketna kudu dituar mah.
Kuring nyampeurkeun ka luar. “keun, Mang, ku abdi wé ditutuhannana mah!”Cékéng téh, bari rét ka anakna Bu Asih. Nu dirérét males ku imut. Teu karasa, pakanci geus réngsé, kuring kudu gancang mulang.Tapi aya kaasih, nu bakal terus manjang.
“Nuhun, hileud bulu!”