Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Kemot

Kénging Teh Zaneta
Dipidangkeun dina lapak 29 Januari 2015 15:50:41

Wawuh jeung manéhna kaitung kebel, ti mulud panggih jeung mulud. Teuing ngahaja diamprokeun atawa geus sakuduna panggih. Manéhna babaturan éfbé adi nu ngahaja diondang waktu muludan. Heeh ja ramé jasa muludan di wewengkon Serang mah.
Teu geulis amat, tapi manis. Wawuhan. Piresepeun jasa.
Geus babaraha kali manéhna ulin ka imah tisaprak muludan éta. Haté kapincut. Bogoh. Jasaan.
Lalanjung mikiran manéhna. Kalakuan kadoang nu goyung lajuna. Atawa weureu kucubung kitu?
Diajak ulin daék. Diajak ngabaso daék. Cacahan uplek. Sagala dibahas. Hutang nagara tatangga géh apal. Tapi angen tetep seueul.
Tungtungna boboléh.
"Né. Aa bogoh ka Éné. Daék jadi kabogoh Aa?"
"Kemot".