Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Kaca Eunteung

Kénging Ayus Elgibran
Dipidangkeun dina lapak 29 Januari 2015 02:25:52

“Ari sibodo kamana nya? tah geuning sigoréng patut karék datang, ah dasar sibelegug, piraku nu enténg kitu teu belul teu siga urang..“
“Wuih hade kieu euy hapè uing, batur mah karék layar sentuh, uing mah geus ku kiceup panon ngaktifkeun na hapé teh , batur mah karék batu inten nu dipake perhiasan téh, uing mah pan batu ti bulan meunang pesen ka neil amstrong nu dipaké bebendul kongkorong téh“
Tapi, naha ayeuna asa poék, asa heurin, asa eungap, beda jeung sibodo, sibelegug, simiskin, nu lega tempatna, caang, jaba dibaturan kunu gandang, ah bener salila di dunya kuring teh ukur ngarasa jadi nu, buktina dialam baqa mah kuring euweuh kaboga, malah amal ge ditarik batur da kuring riya adigung asa jadi nu agung, ayeuna ukur kaduhung."
Korejat uing hudang,“ Untung ukur ngimpi,astagfirulloh."