Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Pakanci Bedo

Kénging Andriekw
Dipidangkeun dina lapak 27 Januari 2015 14:16:31

Keur anteng opatan mapay jalan numpak sédan kaluaran anyar. Silih gonjak adi lanceuk jeung indung bapana. Jandéla dibuka opatannana améh karasa hiliwir angin kabagjaan. Tirilit, sora telepon asup. Bi Konah ngalieuk ka salakina nu keur anteng nempoan sawah disisi jalan. “Pih, aya telepon tah” “Pangangkatkeun wé mam” mang Osid ngajawab bari ngagéléhé. “Ih si bapa centil” Néng Usi seuri ningal kalakuan nu jadi bapak. Jang Kémod anteng nyetir.

Pas bi Konah rék ngangkat telepon, kabaca dina layar hapé téh ‘Cintaku bébébku jikanku’. Bi Konah ngabigeu, karasa jajantung eureun. Hapé dicekel bari awak ngeleper. Belewer hapé salakina dialungkeun ka jalan. Paburantak diadu jeung aspal. “Bapaaaak... siah téga pisan nyalingkuhan uinggg..., najis” Bi konah ceurik bari nyakaran mang Osid nu bingung teu puguh peta.

Jang Kémod jeung néng Usi ngembang kadu. Di imah, anak bi Konah nu panggedéna nyobaan deui nelepon ka hapé bapana maké hapé indungna nu tinggaleun tadi isuk.