Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Foolish Game

Kénging Yuyun Yulistiani
Dipidangkeun dina lapak 26 Januari 2015 21:06:48

Jebréd, sada panto pager ditutupkeun. Nyingkabkeun hordéng. Bréh, Arman tuturubun, nyekelan payung lingkup, huhujanan. Kabiasaan.

Neuteup jirimna, lir noong kendi. Hésé kabadé. Bray.
"Ngagebrét." Ukur sakecap, nyodorkeun jékét jibregna. Rada leubeut nu ngeclak tina gondrongna, maseuhan kaméjana. Geuwat dielapan, nyolong rérét kana panon séksi-na.
"Ineu sih teu ngadu'akeun halodo, jadi akang cipruk." Ngarti, heureuy maksudna, tapi haté jol rengat. Asa dipaido, jadi pangririweuh kahirupanana.
"Ibak, Kang! Cihaneutna tos sayagi."
"Ibakan!" Ngahéhéh bari nyawél. Aadatan.

"Tadi jajap Si Bungsu ka sanggar lukis. Amazing! Titisan Blanco sugan." Aléwoh, sajero nguyup jeung ngocék-ngocék cikopi. Nu rengat, burakrakan sapisan. Atra, langka panggih teu ngurangan kabagjana. Rampang-reumpeung, sieun kajudi eusining ati. Gap, gitar nu ngagolér gigireun. Tungkul, api-api nyetéman.
"Lentéra cinta, Darl! Asik bari ngopi." Imut, nu mangtaun tetep matak lelenyapan.
"Teu bosen, Kang?" Kuduna ieu haté nu ditanya. Teu bosen jadi cocooan? Sakitu peuheurna diucing-sumputkeun, mélaan rasa nu ku duaan dianggap cinta.