Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Kulak Canggeum Bagja Awak

Kénging Neni Yuhaenah
Dipidangkeun dina lapak 25 Januari 2015 06:00:28

Pasosoré. Mulang ti pangaosan. Sup, ngaroris toko. Rurat-rérét, euweuh nu robah. Lalugina. Gék, nyanghareupan méja kasir. Karasa lungsé, hayang reureuh. Memener awak, nyangsaya. Ngahenang-ngahening. Méméh reup, suku aya nu nyoco. Cengkat. Rét, kana dus handapeun méja. Kosong. Gebeg. Hareugeueun. Kabéh dus handapeun méja, ditempoan. Dikotéktak. Keukeuh. Dua dus eusi roko, ilang. Kapupul bayu, ngalempréh. Hésé rék cengkat, teu bisa ngomong-ngomong acan. Asa diteungteuinganan. Nu maling mah teu nyahoeun roko meunang nganjuk. Kumaha pimayareunana? Leng, pikir muter. Taya jalan nu kasawang pikeun ngaréngsékeunana. Teu karasa, aya nu haneut mapay pipi. Mimitina ukur ngeclak, ngerepan, ngarigah. Haté peurih. Hésé ngambekan. Mun kongang, hayang ceurik jejeritan, lolongséran. Ngaleungitkeun kasumpeg jeung kahandeueul nu rosa minuhan dada.
Ras, kana cariosan Ustad tadi dina pangaosan. Ka luar ti toko, léngkah karasa hampang. Ngalayang....