Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Da Aku Mah Apa Atuh

Kénging Ayus Elgibran
Dipidangkeun dina lapak 24 Januari 2015 12:44:22

Segruk Ceu Titi ceurik bangun nu kanyeyerian pisan, Si bungsu mah hayoh ngagenyol nyusu siga nu teu paduli indungna nu keur sedih.
“Ibu kunaon nangis, ical dompèt?“ Ceuk salah saurang satpam di mol nanya ka ceu titi, nu ditanya gideug, “sasab rupina ibu teh?“ Satpam nanya deui, Ceu Titi gideug.
“Jelema teh tèga, mentang-mentang kanu teu boga, beda ari kanu beunghar mah meni somèah langsung di perhatikeun.“ Ceu titi ngomong deui.
“Maksadna?“ Satpam nanya bari bingung.
“Enya, kuring teh rek nitipkeun budak di “ tempat penitipan anak“, tah Si Bungsu nu tadina rek dititipkeun teh, kuring menta pang uruskeun nepika gede, sakolakeun nepika jadi insinyur, da bapana mah teuing kamana,naha kuring disebut gelo geura.“ Ceuk titi daria naker.
Satpam olohok bari ngacay ngadenge omongan Titi nu serieus bari asa bener sorangan.