Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Ngudag

Kénging Ayus Elgibran
Dipidangkeun dina lapak 22 Januari 2015 12:48:25

Hayangna mah bisa tibra sare peuting ieu teh, eh datang deui, kesang badag, kesang lembut kaluar bakatku sieun.
Gawe teu bisa, da tong boro poek, dalah keur caang ge kuring ayeuna salawasna sieun, geus ceurik mah, geus gogorowokan mah, adug lajer hayang sina indit, tapi beuki lila nu ngudag beuki deukeut, teuteup na beuki seukeut, imutna beuki leleb.
“Aa hapunten neng, teu aya dina emutan kanggo nganyenyeri salira, namung kaayaan nu maksa misahkeun cinta, salam baktos, Nisa..
Ukur eta nu nyesa, dibarung ku kalangkang dirina nu ngudag kuring ayeuna.
Riyad arab saudi