Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Nu Lila Di Anti

Kénging Neni Yuhaenah
Dipidangkeun dina lapak 21 Januari 2015 06:13:51

“Aah..., lila-lila mah kapincut, geura...!” keukeuh nu ngolo. Diri tetep teu kagoda.
Kiwari, mangsa batur geus boga loba, jorojoy..., kabita. Lian ti pulasna nu rupa-rupa, umur kembangna gé awét, bisa tepikeun ka tilu bulanan. Paingan nempo batur mun geus resep, jiga kagégéloan. Kaalaman ku sorangan. Keur nyumponan pangaresep, bélaan ngadua-duakeun huap. Malah salaki mah mani pok pisan, “taah, Mah! ka nu ibadah gé resepna téh kudu kawas kitu!” teu némbal. Rumasa.
Aya nu haat méré. Dua gagang, tilu daun. Dinangna-néngné. Digulang-gapér. Isuk soré, ditempoan. Sabulan, dua bulan, tepi ka genep bulan, euweuh parobahan. Bati harendeg. Maju ka sataun, daun nu salambar, ngonéngan.
“Jigana mah pipaéheun!” gerentes téh. Najan geus taya harepan, disiraman, diusapan, tara kaliwat. Genep bulan ti harita, pecenghul sirung. Bungangang taya babandinganana. Tuluy baranahan. Nincak ka sataun ti harita, dina tiap sirung, opat gagang kelir bungur bijil tina sela-sela dua dauna. Mangkak ligar. Ngadalingding ....