Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Sobat Dalit

Kénging Andriekw
Dipidangkeun dina lapak 17 Januari 2015 06:02:48

“Hirup téh kudu loba rencana, teu cukup ku hiji ku dua” Ceuk Lamsijan bari sidéngdang. Unéd mendeko ngadéngékeun. “Jadi rencana silaing rék kumaha nyanghareupan Bah Kémod nu ngajak galungan téa?” Lamsijan nanya ka sobat dalitna. “Kalem, percayakeun ka uing.”
Isukna, Unéd nempo Lamsijan jeung Bah Kémod leumpang duaan muru ka léngkob. Marawa korang jeung arit, kawas nu jangjian. Sieun aya nanaon, Unéd lumpat sakulampat kulampét ka imah Kuwu Jajuli jeung olot Bahrudin. “Boa-boa galunganna dituluykeun di tempat anu suni” kitu pipikiran Unéd.
Ampir kabéh kokolot lembur diluluguan ku Ki lurah muru léngkob rék misahkeun nu paséa rongkah. Bisi jadi rajapati. Ari gog téh nepi ka tegalan. Kaciri Lamsijan jeung Bah Kémod keur ngarit bari ngobrol loma pisan. Saréréa papelong-pelong, Unéd hookeun. Lamsijan surti, ngadeukeutan babaturanna bari ngaharéwos, “Dina hirup mah musuh bisa jadi balad, balad bisa jadi musuh, sabab nu langgeng ukur pangabutuh” Unéd ngahuleng, teu ngarti.