Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Jirim

Kénging Neni Yuhaenah
Dipidangkeun dina lapak 15 Januari 2015 05:48:25

Budak lalaki hiji-hijina ti urut salaki, geus ngadahup. Kabeneran, pamajikanana euweuh pisan cawadeun. Bageur, geulis, ngésto ka salaki, kitu deui ka mitoha. Salaki mah nyebutna gé, “minantu tuladan!” Kaciri nyaaheun pisan. Unggal balik ti mamana, tara elat ngirim oleh-oleh keur minantu. Kalan-kalan ka anak kuring mah, kapopohokeun.
Ti saprak minantuan, pagawéan sapopoé di imah geus tara mimilu. Sagala ditangkes ku manéhna. Sakalieun rungkang-rongkong gé kana sapu atawa kumbahaneun, sok nyaram, buru-buru ku manéhna dipigawé. Mun isuk-isuk tas mandi, cikopi katut lalawuhna geus ngajagrag na méja makan. Kuring jeung salaki, ukur tinggal ngahuap. Dina sakalieun kuring aya kaperluan, teu melang ninggalkeun salaki, aya nu nyuluran ngawulaan.
Tengah peuting. Lilir, hayang ka cai. Rét ka gigir, salaki teu nyampak. Di tempo ka ruang tengah, kosong. Keur ngahuleng, kapireng sora teu jelas lebah kamar tukang. Keketeyepan, disampeurkeun. Sorana beuki teges. Panasaran. Bray ..., dua jirim hideung baruluan, baruntutan, keur anteng ngumbar birahi.