Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Unintended

Kénging Yuyun Yulistiani
Dipidangkeun dina lapak 14 Januari 2015 18:43:07

Ukur bisa nyérangkeun tukangeun jandéla, basa anjeun indit teu ngusap birit, ngiciprit handapeun girimis, mekel kapeurih. Kukucuprakan na cileuncang bari mawa katugenah. Sasat ditundung ku saréréa.

Kuring nu salah. Talobéh. Jongjon teuing metikan kembang duriat nu ngareuy tan dipelak. Teu becus ngampeuh geugeut. Bongan anjeun bet getén nyéboran, ngagemukan huma ngahgar nu geus ngaratus jaman kahalodoan. Haneut ngarungrum, ngawur-ngawur candu, nalikung raga jeung lelembutan.

Basa anjeun ngalieuk laju ngarandeg sakedapan, atra, panon anjeun caah, ngagulidagkeun kuciwa. Embut biwir anjeun ngananaha rasa duaan. Hampura teu bisa jajap, ngan wasa mahanan talatah. Omat, tong lampar teuing lunta, ngarah teu jauh nyusulna. Dagoan di tempat biasa, nepika ieu selot jandéla bisa dibuka. Kuring bakal datang, nepungkeun sabeulah haté nu milu kabawa. Ku anjeun.