Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Pangirut

Kénging Neni Yuhaenah
Dipidangkeun dina lapak 13 Januari 2015 05:38:47

Ngawitan pisan urang tepang deui, salira masihan harepan sing sarwa endah. Ngajak ngapung, ngawang-ngawang. Clé, na méga bodas. Ucang-anggé. Gugulayunan. Marengan hiliwir angin nu keur silih udag jeung pada baturna. Biur deui. Muru bulan nu mimiti kaluar tina panyumputanana. Gégéléhéan. Lulumpatan. Ocon jeung ucing nini antéh. Teu karasa capé. Bungangang. Ngapak ka beulah wétan. Muru meletékna srangéngé. Kokojayan, ngambah sagara kaemasan. Kamelang, karingrang, sirna. Kaganti rasa séjén nu hésé dikedalkeun.
Salira namplokeun kaasih, kanyaah, kadeudeuh nu taya watesna. Diri serah-bongkokan. Masrahkeun haté jeung kapercayaan sagemblengna ka salira. Léngkah dina tiap rumingkang, harampang. Panceg. Babarengan duaan ngaitkeun réma-réma harepan na tungtung mumunggang.
Jauh tina panyangka. Ucap jeung lampah salira ukur pangbibita. Pangirut nu kareueut. Ngadalingding. Geugeut jeung deudeuh ukur keur aya ka butuh. Geus sagala kacumponan mah, mébérkeun deui jangjangna. Taya pisan karingrang.