Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Gepuk Keur Akang

Kénging Mimin Wiati Tea
Dipidangkeun dina lapak 12 Januari 2015 17:01:30

Ngahaja, poé harita mah, deungeun sangu téh rada dionjoyan. Lian ti masak angeun bayem nu dijagongan, jeung goréng témpe, ditambah deuih gepuk dua keureut, meunang meuli ti warung asakan Bu Hasanah. Jol téh, Ceu Tini, dahuan kuring, rék milu dahar cenah, da di imahna can masak nanaon. Da biasa, manéhna mah sok kitu, méméh ngajemput anakna ka sakola téh sok nyimpang heula. Inget kana gepuk dua keureut keur Si Akang, gancang waé diamankeun kana kolong méja, kabeneran di kolong méja téh aya dus urut mejikom,nya diteundeun di luhurna. Ongkoh deui buni, da katutupan ku taplak méja. Geus dahar mah tuluy ngarobrol bari lalajo TV.Geus kitu, Ceu Tini amitan, rék ngajemput anakna ka sakola. Gancang waé, kuring muru ka dapur. Tuluy mukakeun taplak méja. Bréh, téh, Si Onyés keur kutap-ketap, miheulaan teuteundeunan.