Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Hareneg

Kénging Neni Yuhaenah
Dipidangkeun dina lapak 09 Januari 2015 12:08:22

Mangsa kendaraan angkot tacan loba kawas kiwari, néangan panumpang teu hésé. Kalan-kalan, panumpang geus nyayeud, mobil can jebul. Harita mah waruga mobil méh sarua, ukur béda dina plat nomer.
Ngetém bagéan kadua. Bari nungguan nu kahiji pinuh, bus ka warung. Sasarap. Mobil kahiji geus pinuh, terus indit. Jol mobil gantina. Gura-giru néangan muatan. Teu alak-ilik. Sup, ngasupkeun penumpang kana mobil panghareupna. Sanggeus pinuh, belenyeng. Satengahing jalan, béda rarasaan. Mobil teu kawas biasana. “Ukur rarasaan,” gerentes téh.
Rét, kana kaca spion. Mobil tukangeun ngagebray-gebray lampu, cicirén nitah eureun. Ditelek-telek supirna, nu bagéan tem katilu. Nyisi.
“Kadieukeun éta mobil!” sorana heuras. Muncereng.
“Mobil naon? pan ieu mah nu uing!” némbal leuleuy. Pungak-pinguk.
“Tempo, taaah ..., nomerna!" angger heuras. Tutunjuk.
Teu talangké, ka luar. Bréh, ngembang kadu. Rét, kana mobil bawa manéhna. Kosong. Sidik bobogaan.