Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Tag, Tagan, Tag Tag Ge Siah

Kénging Ayus Zha
Dipidangkeun dina lapak 06 Januari 2015 13:46:45

"Uing keur dahar di restoran yeuh" Cekeng teh tina handapeun poto nu di tag ka babaturan efbi, atuh rabul jempol, komen teh mang ratus-ratus.
"Mobil uing nu anyar." Poto mobil ditagkeun deui, rabul deui komen ti babaturan.
"Baru jadian" poto uing jeung Desi di tag kababaturan, bari pinuh ku agul hate, jauh tina sangkaan, ujug-ujug aya nu inbox, kieu eusina:
"Nyaan hebat, akang tiasa ngengingkeun Desi, etateh pan Si Dadang, nu baheula sukses operasi kelamin di Thailand. Wilujeng nya kang.." Ngadak-ngadak dunya jadi poek karasana poe harita.