Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Salambar Daun Mahoni

Kénging Ahmad Fawzy Imron
Dipidangkeun dina lapak 04 Januari 2015 16:45:47

Dina tangkal pangluhurna. Angin gé karasa gumelebugna. Tiis jeung panasna mangsa, kasampeur beurang jeung peutingna. Najan mun meunang milih, manéhna hayangeun dibarengan ku peuting salilana. Pajarkeun téh betah ku kiceup béntang reujeung teuteup purnama.
Cenah, sok silihkedalkeun rasa. Sok muntang carita ka duanana. Malah mun guligah geus muncak, nya béntang jeung purnama nu bisa meperna.
Pernah hiji wanci ngarérét ka handap, kana mayakpakna kalakay. Bet asa lewang. Asa keur cicing di tengah-tengah sagara. Dikuriling ku séahna lambak bari teu manggih sora nu séjénna.

Ayeuna. Manéhna keur ngumalakay gigireun daun-daun lianna. Luhureun batu leutik. Kadang dioyag-oyag ku hiliwirna angin. Kadang gumerendeng. Ngawirahmakeun simpé.