Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Reparasi

Kénging Neni Yuhaenah
Dipidangkeun dina lapak 04 Januari 2015 15:44:04

Geus heubeul resep ka Néng Rinda. Teu wani pok, éra ku rarasaan. Rumasa, boga kasab ngan saukur tukang reparasi éléktronik nu panghasilanana teu bisa ditangtukeun. Sakali-kalieun mah osok éta ge dikedalkeun bari guyon. Néng Rinda tara ngajawab, ukur males ku imut nu teu bisa dihartikeun. Bati gereget, keuheul ka diri sorangan.
Keur anteng ngoprék hapé nu rusak. Lar, Néng Rinda ngaliwat. Anteng ngobrol paduduaan jeung nonoman anyar pinanggih. Sakedapan olohok. Jantung tatalu, ngageber. Dicekelan. Leungeun kalah milu ngeleper. Ukur wasa ngarénghap panjang. Harepan ilang. Kembang nu salila ieu didodoho, kapiheulaan dipetik ku nu lian. Kaduhung teu manggih tungtung.
Sababaraha bulan ti harita, Néng Rinda tara kaciri babarengan deui. Kaditu-kadieu ukur nyorangan. Imut jeung marahmayna, ilang. Kasaput angkeub, pihujaneun.
“Kang...!” norojol. Rambisak. Gék, gigireun.
“Aya naon, Néng?” neuteup ka nu nginghak. Réma hideng ngusapan taktakna.
“Tiasa, teu? pami ngaréparasi haté nu kabelna tos konslét sareng pararegat?”