Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Kagémbang

Kénging R Iman
Dipidangkeun dina lapak 03 Januari 2015 17:56:04

Tah di dinya pisan. Lebah dinya. Basa manehna mentangkeun kelét. Bari imut. Sumérédét. Terus diteuteup. Nepi ka lawang imahna. Geus matuh unggal soré sok ngahajakeun ngalantung ka lebah dinya. Ukur hayang ninggal imutna. Balik ka imah ngalamun. Naha saha ari anjeun? Putra saha? Ratug basa anjeun imut. Na haté ngalayah pananya. Hanjakal teu wanoh. Teu pira mimitina. Basa keur nyawang kukupu nu keur gegeleberan. Lebah mumunggang Walahir. Kukupu ngiles. Pucunghul wanoja rancunit. “Milari naon, Kang?” pokna, nanya. Kuring kuram-kireum. Lain euweuh pijawabeun. Tapi, hookeun nénjo geulisna.

Pabeubeurang geus saged. Rék ngalantung deui ka dinya. Sanajan rada anggang gé sumanget. Beungeutna geus asa hareupeun. Nepi ka nu dituju. Rurat-rérét. Asa bireuk. Boa salah tempat. Ah, sidik ieu. Kiara gedé cirina. Hate terus galécok. “Punten...” sora nu ngabring ngagebahkeun lamunan. “Mangga!” cekéng. “Marulih ti mana?” kuring nanya. “Wangsul nyekar, Kang...” jawabna. Kuring rungah-ringeuh. Mariksa sabudeureun, nu mayakpak ku tutunggul.