Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Tugas

Kénging Yadi Fathur
Dipidangkeun dina lapak 02 Januari 2015 20:13:37

Mun ngadénge hobar kapal ragrag, sok inget ka Si Jenat. Manéhna kungis jadi engineering pesawat. Sok resep mun ngalalakon nyaritakeun nalika tést flight. Kapal kakalayangan, asa di eunduk eundeuk. Nalika fly pass atawa aerobatic, perang batin mah geus biasa, ceuk Si Jenat. Matak resep ngabandungan mun keur ngalalakon.

“Ma, dungakeun, enjing abdi terbang ka Singapur”, si Jenat mere hobar ka nu jadi indung.
“Cacak-cacak dipénta dalah teu dipénta ogé nu jadi indung mah unggal waktu ngadungakeun téh. Ba’da fardu, ba’da tahajud tara elat. Didungakeun sangkan salamet dina ngajalankeun tugas”, ceuk Ema nalika ngalalakon waktu nampa béja ti si Jenat.

Keur anteng ngalamun, Ema ménta tulung nitah menerkeun torn cai. Kuring ngarénjag sakedapan. Ras inget ka si Jenat nu geus tilar, nalika menerkeun torn cai, nu éta pisan. Horéam mah nataku. Asa mending nulis fikmin, atawa naon baé batan ngagugu. Dalah dikumaha, piraku nolak panitah iundung. Bismillah..