Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Ceurik Wiati Mapag Duarewulimalas

Kénging Bune Upik
Dipidangkeun dina lapak 01 Januari 2015 08:03:26

Ti wanci sareupna, geus bur ber. Ka hilir, ka girang, ngulon, ngétan, ngalér, ngidul, teuing ka mana boa. Mawa tarompét jeung rupaning tatabeuhan. Inuman rupa-rupa, dangdanan rupa-rupa. Ulat marahmay, suka bungah. Lat poho solat Magrib jeung Isya, anteng manteng nganteur gitek biduan dina panggung hiburan. Pungsat, tinggurilap. Ngadago tengah peuting mangsa mapag taun anyar.

Anjog noongan rungkun, sapasang nonoman silih rangkul, nganteur birahi ka alak paul. Mingkin peuting mingkin maceuh. Mandi késang seja mapag taun anyar.

Di hotel méwah, di pub, di karaoke, patingcakakak patingcikikik, aduregeng nyekék botol. Jam duapuluh opat nol nol, alam dunya ngageder, sahéng, surak nalika tarompét jeung kembang api murub mubyar.

Nyeri, ngageuri, mangpirang-pirang seuneu ditujukeun kana diri. Ceurik ngabangingik, cimata jadi girimis, ngagebrét, jadi cai umpalan, séah, bedah jadi caah rongkah. Moal, moal disusut!
Patingcorowok, “Banjir! Ngungsi! Bongan wiati ditémbakan kembang api!” Paduli, kajeun teuing. Bonganna, sukan-sukan nalika dulurna midangdam kulawargana nu leungit diteureuy kapal.