Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Malem Taun Baru

Kénging Yadi Fathur
Dipidangkeun dina lapak 31 Désémber 2014 23:12:33

Sakapeung sok hayang meungpeun. Nutup panempo tina bruy-brayna dunya. Euweuh guna beunta gé, ngadon loba kacapé. Asa mending saré nengtremkeun haté. Reup.

Sora tarompét nérétét teu puguh déngé. “Taun baru?. Ah lain!”, ceuk pikir.
Bumi alam ngrieg. Nyalanggéréngan. Jelema pating kocéak. Ting gorowok. Malaikat Isrofil niup sangkakala mangkin tarik. Nyérédét. Matak bongé kana pangdéngé. Bumi mangkin inggeung. Pating belewer. Ting kalayang. Ting gudubrag. Langit pating barasat. Ting burinyay. Dor-dar pating jelegur. Bumi lir diawut-awut.

Koréjat hudang. Ngarahuh. Teu siga sasari. Kiclik muru ka cai. Wudu, terus muru salat subuh berjamaah di tajug. Solat mangkin husu.