Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Mapag Taun

Kénging Andriekw
Dipidangkeun dina lapak 31 Désémber 2014 18:22:39

Balandongan ngabedega minuhan pakarangan. Euyeub ku sagala rupi katuangan. Tatabeuhan tos ngagembrung ngagandéngan jagad. Sanaos hujan maseuhan éta wewengkon, tapi balandongan mah angger garing. Saé damel tukang nyarang, saurna mah séép kolor dua lusin. Tuangeun ngaleuya kantun murak. Tina tuangeun tradisional dugika tuangeun kota, aya kumplit sapuratina. Degung sareng gitar listrik patembalan, ngajantenkeun musik anyar nu karaos ni’mat. Komo upami pas lirén mah, ni’mat pisan kakupingna. Pribumi cakah cikih ngatur ladén nu sasayogian supados acara lancar sakumaha anu dimaksad. Supados teu nguciwakeun tatamu agung nu bade dibagéakeun.

Mung hanjakal niat saé wungkul téh teu cekap, béwara nu kantos didugikeun geuning ngilang kateunggar horéam. Pribumi humandeur leuleus katulang sandi. Ki ladén ngaharéwos,”Teu kedah hariwang gan, niat saé mah tetep wé pahalana saé.” Nguping kitu, sohibul bét getihan deui. Nyauran saha waé nu ngulampreng, dibagéakeun tur di mulyakeun. Balandongan haneuteun, tuangeun réwak teu nyésa. Bagja sadayana mapag taun anu anyar.