Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Wedak Jeung Késang

Kénging Luthfi Izzatul Khairi
Dipidangkeun dina lapak 31 Désémber 2014 12:11:20

Aya cikésang nu renung. Napel dina kandelna wedak. Mangtaun-taun. Tuluy ngeclak. Sakeclak-sakeclak. Ngamalir na lamping pipina. "Geus kieu kuduna jalan hirup kami mah," pokna. Mun pareng aya nu ngadon nanyakeun.

"Mangga, Juragan." Bari nyodorkeun pirang-pirang baki; inumeun jeung dahareun. Sakolébatan. Aya rérét semu mesum. Tina mata-mata nu mencrong. Manéhna, ngan ukur unggeuk. Ngabalieur. "Tiasa dilajeng ieu téh?" pananya ti hiji jelma. Diwalon ku imut. Imut nu dipeueutkeun. Nyumputkeun tatu-tatu nu gudawang na haténa.

Késangna beuki renung. Mangsa luméngkah ngajugjug imahna. Wedakna, geus luntur kapupus. Pakéanana, katutup kandelna jékét. Anjog. Rekét... Lalaunan muka panto. Bréh. Saamparan kasur. Dua waruga awéwé keur ngagolér. "Geulis..., hampura Akang. Muga ieu rijki teu leungit mangpaatna," gerendengna. Laju nunda sahiji amplop. Gigireun nu tibra.