Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Muludan Di Kiskenda

Kénging Ahmad Fawzy Imron
Dipidangkeun dina lapak 30 Désémber 2014 21:45:30

Na lawang pisan. Panonna nu mimiti wanoh téh. Seukeut. Geus salapan bulan tirakatna. Kaluar guha téh bada magrib wungkul. Ngadon meuli sakeupeul sangu keur ngabatalan puasana.
Cenah, manéhna téh keur néangan hiji lawang nu dirusiahkeun. Lawang nu bisa nganteurkeun bisa pajonghok jeung Nabi nu pernah ngawangkong jeung manéhna dina impian belasan taun katukang. Panon nu seukeut téh jadi liuh. Tuluy ngahariring lalaunan. Ngagalindengkeun nadoman nu nyabit-nyabit ngaran jungjunan.
"Mun geus kapanggih lawangna. Béjaan uing nya, Ang!" Cekéng bari tuluy asup ka jero guha. Manéhna teu ngajawab. Dirérét, panonna robah deui jadi seukeut. Tuluy nuturkeun asup. Nyekel kana taktak. Ngagalindengkeun deui nadoman. Guha nu asalna ukur kacaangan ku senter leutik, ngadadak ngabarasatkaeun cahaya nu caang kacida. Tina dingdingna kadéngé aya sora-sora nu nuturkeun galindeng manéhna.
Lila-lila aya nu gumuruh. Jutaan sora nu béda. Sarua nu digerona.
"Ya Sayyidi, Ya Rosulalloh. Ya man lahul jaah indalloh....."