Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Anyar Stress

Kénging Ayus Zha
Dipidangkeun dina lapak 30 Désémber 2014 15:43:57

Habek dahar, bari jeung dahdir ngajepat keneh dina pipi, teu kacatur cileuh mah da memang keur nyeri panon harita teh.
Ceuk paribasana jeung tahu sapotong ge uingah asal gede sanguna weh meh seubeuh, ereuleu teurab, kop kana udud bogana bapa, pelenyun diudud, gap kana gelas, nyieun kopi susu,leguk-leguk kopi susu ledis, luak-lieuk katingali aya bubur orok bogana adi diluhureun meja, ditinyuh, habek didahar, beak satengah dus, da puguh lain kadaharan jalma jebrog, atuh teu karasa nanaon.
“Mang hiji..!“ Tukang baso giak ngaladangan, dekul baso dihanca, baso pindah kana jero beuteung ,“ Isuk nya mang..“ Tukang baso katingali jamedud.
Goledag ngagoler dina kasur, sare deui ah, sugan ngimpi boga gawe nu teu cape, gajih gede, bari boga kabogoh, sugan aya awewe anu ridho daek di e.. Esemes.