Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Tali Silaturahim

Kénging Neni Yuhaenah
Dipidangkeun dina lapak 29 Désémber 2014 07:41:28

Rumaos. Abdi ukur deungeun-deungeun nu kasinugrahan. Kenging élmu-panemu ti salira. Pangaweruh abdi nambihan. Penggemar abdi ngaleuya, dimana-mana. Diri abdi nu kawitna teu diarambeuan, ayeuna sabalikna. Dipunjung-dipuja. Di arudag-udag. Moal hilap, sadayana jasa salira. Sanaos kitu, sanés hartosna abdi badé sembah kuriling, serah-bongkokan, ngahinakeun diri sorangan. Sanés..., sanés kitu. Rasa hormat, ajrih, tetep kanggé salira.
Mun émut kana mangsa-mangsa urang mantengkeun tali silaturahim, asa teu kasawang bakal pikieueun. Salira jangji badé manjangkeun tali silaturahim dugi ka tutup yuswa. Naha ayeuna bet udar jangji? Abdi ukur jalmi biasa nu teu tiasa ngimpleng kana kasalahan sorangan. Pami ukur dikira-kira, dirarampa, teu mendak waleranana. Bati ngarénghap panjang. Mudalkeun kahareneg, kasumpeg nu minuhan dada.
“Teu kenging awon manah. Engkang teu kunanaon!” Teu cekap ku waleran kitu, haté tetep teu bangblas. Nu ngagenduk na dada teu daékeun peuray. Naha tiasa tali silaturahim nu kantos pegat disambungkeun deui?