Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Bagja

Kénging Teh Zaneta
Dipidangkeun dina lapak 28 Désémber 2014 03:10:23

"Ma… menu poé ieu kumaha Éné baé nya!?" Si bungsu ngagéréwék ti pawon.
"Heug, kadé ati-ati masakna!" Témbal téh bari leungeun mah terus ngagosok jamang.
"Sambelna ulah lada teuin Né!" Bapana nu keur nyapuan baruan imah nyelengkeung.
"Siap Bah!"
"Laukna dipais nya! Tuh Aa geus ngala daun cauna." Lanceukna norojol ka pawon.
Anggeus pancén éwang-éwangan, ngabring liburan ka kebon. Sajajalan si Aa jeung adina siling gonjak siling heureuyan. Biwir imut basa ngajeueung si Éné luwa-lewé dipadoyangan kakana, majarkeun bébénéan jeung anak tatangga nu cobrok teulok mandi.
Barang jug ka tujuan, bapana langsung nebasan dahan salak nu teu kaarah. Si Aa térékél ka batang manggu dituturkeun adina. Kami mah asa hayang ngareureuh. Uncang-uncangan di saung bari nangguan kadu ragag.