Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Miras Oplosan

Kénging Rinto Variasirias
Dipidangkeun dina lapak 27 Désémber 2014 22:38:53

“Ceu aya cai?” Ceuk hiji pemuda. Si euceu tukang warung ukur unggeuk. Sup si pemuda téh asup. Teu lila kaluar deui bari ngajingjing kérésék hideung. Léos ka jalan gang. Kebat muru ka tungtung lembur. Sup, ka hiji imah nu anggang tinu séjén. Kasampak keur garapléh. Nu maraén dirariung ku baturna. “Enggeus heula euy maéna!” Kartu gapléh pada mérésan. Sok, baskom gedé ditunda di tengah riungan. Curulung. Cai tina botol pada nyurulungkeun. “Saeutik gening euy?”. Salah saurang nyokot cai hérang kana gayung. Cur dikana baskomkeun. Cai dikocék maké galo palastik. “Ké, euy… Tambahan ku ieu!” salah saurang norojol ti dapur mawa bungkusan palastik. Sanggeus dikocék deui, cai pada nyiukan ku cangkir. Diarinum. Tuluy ting lageday nyarandé kana témbok.
Anjéééng..!!! Aya nu ngagorowok. Kaluar ti imah. Burial buncelik. Utah getih.
Ninggang ka soré jelema ngagarimbung di sabudeureun éta tempat. Pangurus cuh-cih ngagotongan nu ngagalolér. Teu walakaya.