Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Duh Nasib

Kénging R Iman
Dipidangkeun dina lapak 27 Désémber 2014 14:16:03

Matapoé luhureun emun-emunan. Samar-samar katénjo jalan ngelun haseupan, lir nu ngagolak. Manéhna leumpang ngalénghoy. Teu malirékeun sabudeureunana, nu sahéng ku pirang-pirang sora. Beungeutna pias, gambaran haténa. Nu teu weléh numpuk ku pananya jeung aral subaha. Panonna kiruh, teuteupanna kosong. Sakujur ukur tulang dibungkus kulit. Begang lain ceuk paribasa. Tuhda teu kitu kumaha; hirup ngan suméndér kana susuganan. Piwelas nu jadi panyambung hirup. Bari teu saeutik nu mikangéwa malah hayang ngarogahala sagala.

Geus jauh lumaku téh. Tapi can aya tanda-tanda pirejekieun. Awak beuki nahnay. Tetempoan geus mimiti ranyay. Hayang reureuh heula sakeudeung mah. Ceuk pikirna. Cekiiiit...! Gajleng! "Ucing gobloooog!" sora supir angkot bari cumiduh.