Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Kagémbang

Kénging Teh Zaneta
Dipidangkeun dina lapak 26 Désémber 2014 17:19:04

"Selancar bu!?" Tukang papan selancar nawaran. Manéhna unggeuk bari ngasongkeun pamayarna.
Antaré jasa papan diséréd luhureun kikisik nu ngampar di basisir Anyer. Reg sisi cai nu udag-udagan ngalétakan sukuna.
Keup. Leungeunna nangkeup harigu. Matana seukeut nyawang sagara. Nyéh imutna, jiga ngabalesan bari jeung sangheuk. Jempol sukuna anteng ngoéran keusik teuing nyieun skétsa naon.
Leungeunna udar. Gap kana gelung. Ditarik saeutik, ngarumbaykeun buuk lojor hideung ngombak.
Papan saluncur diséréd deui, asup ka cai laut. Biwirna obah jiga nu keur cacahan.
Keup saluncur dikeukeup. Soloyong ka tengah. Manéhna seuri diayun ambing ombak.
"Bu tong tengah teuing!" Nu dibasisir ngabéjaan.
Manéhna saukur gugupay.
Siriwik. Saluncur nambah ka tengah.
Jegur! Ombak gedé datang. Manéhna ngahiang.