Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Noong Jangji

Kénging Teh Zaneta
Dipidangkeun dina lapak 24 Désémber 2014 21:23:06

Drrrtt… hapé karasa ngageter. Bbm asup.
"Aa… abdi di pintu tol kebon jeruk."
Léptop dipareuman. Ceg hapé. Kiwingwing konci mobil. Geugeuraan deuk nepungan manéhna.
Kabayang kénéh dina kongkolak mata. Jangjian munggaran. Manéhna tanggeluk dina sarisig waja di sisi jalan. Nyorangan. Diincer mata jeung mata nu haranga ponuh nafsu birahi.
Badéngan lain harita baé lmanéhna kitu tah. Badéngan unggal ngabébéém deuk nangguan tah jeung prakna.
Uteuk mintul. Rasa motah. Napsu jigrah. Ngulinkeun rasa hiji wanoja. Tanggeluk dikulilingan bangkawarah kota.
Gas ditincak sabedasna. Suat siet seselempét dina macét.
Deuk digabrug. Deuk dirungrum. Sono jasa ka manéhna.
Ceukeukeukna. Baeudna. Ogona.
"Éné…" biwir ngageroan.
Kacipta manéhna diotélan préman-préman, tukang asongan jeung nu lianna.
Reg mobil diparkiran ruko-ruko.
Drrrtt… hapé ngageter. Aya telepon asup.
"Hallo…"
"Aa… teu kudu nyusulan Éné. Manéhna ku kami deuk dibawa balik. Tong ngahalangan. Trésna jeung satiana deuk satékah polah dipindahkeun ka kami. Aa mah cukup jadi lanceuk iparna baé.
Leng!