Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Nyegik

Kénging Yadi Fathur
Dipidangkeun dina lapak 24 Désémber 2014 19:23:45

“Nyi, Akang rék balangsiar. Tungguan lilin, omat ulah kasaréan”. Pamajikan unggeuk terus émok nyanghareupan lilin.
Wanci tumorék geus di tengahing lembur. Satutas nyacapkeun jampé pamaké.Mimiti kaluar bulu tina leungeun, biwir monyong. Buntutan. Belegedeg bulu sawak-awak. Hideung meles, sora nyegrok. Sampurna ngajirim bagong.
Kiciplik mapay lembur néang araheun.Lebah gedong, ngarandeg. Katoong tina jandéla. Kagét. Nu boga imah, ngajirim maung. Ngagerem. Kuméok méméh dipacok. Maksud ngagasab bedo. Kincrid ka béh wétan. Ahéng. Di pos ronda nu garapléh pating cungungung.
Wanci disada rorongkéng. Ngiclik ka béh kidul. Mangkin kagét. Pasar badis kebon binatang. Sabangsaning monyét, maung, ajag, aruplek memernah lapak.
Mulang teu hasil pamaksadan. Nyamos. Sup ka jero imah, ukur aya lilin, baskom, jeung panyegikan. Anak pamajikan teuing kamana?. Ngong ka kamar, nempo budak. Ukur cakcak ngadaplok luhur kasur.
“Kang abdi mah didieu”, ceuk pamajikan ngadaplok luhureun lawang panto.Geleber. Reup na tangkal kawung.
Geleber...