Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Saptu Merindu

Kénging Yuyun Yulistiani
Dipidangkeun dina lapak 20 Désémber 2014 21:22:54

Jangjian jeung Iin rék lalajo misbar. Matak beurang kénéh geus ngasay, ngaruru saawak-awak. Gap tapas sajuwel, kusrek digosokeun kana huntu. Lantis.

Plok-plok, kélék ditawas-bubukkan. Rap, kaméja sijoléta, lungsuran ti Dén Arga. Kahandapna cutbray simanalagih, sarua lungsuran. Rada rikes, baé. Kop, pedang cinta, lédot, lapénder meunang ngalémétan. Ngagolep hareupeun eunteung sasemplék nu nyelap na bilik carang. Teu poho ngoléskeun tisu spalding kana beuheung. Gaya, rarasaan. Kumis, godég jeung janggot dikurud ti mangkukna. Mimiti jaradi deui. Ngahaja, ngarah gétékeun.

Jrut. Lugina. Pésak merekis, ladang ngajual suluh opat beungkeut jeung buruh ngala kalapa. Ngagandeuang, kabayang ngotélan Iin di misbar. Méméh nepi, nyimpang heula ka Tukang surabi. Mungkus genep tangkep jeung goréngan sapuluh siki, jang nyocokan Kolotna. Keupat héhéotan. Srog, ka imah Iin. Sor babawaan, dirontok Indungna. Lancar. Iin kabawa, dijajap récok katujuh adina, parebut surabi, jeung amanat Bapana, "Tong peuting teuing! Kadé poho mulangkeunana dimartabakan, nya. Omat!"