Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Dina Puncak Kasimpé

Kénging Ahmad Fawzy Imron
Dipidangkeun dina lapak 19 Désémber 2014 22:11:09

Dina sapada sajak. Dina kalimah-kalimah pangjemplingna. Lebah kecap nu ditungtungan ku hiji hurup hirup, implengan ngajadi warna peuting. Girimis karasa tiis. Ngeprisna manjang, tuluy maseuhan lulurung pangjerona tina dada anu kénca.

"Naha di mana carita nu pernah aya? Ayeuna, dina impian gé ukur bisa rarampa nénéang kalangkang anjeun...."

Unggal éta teuteup ngumalangkang, aya hinis nganteurkeun seuseukeutna. Nyeuitan. Tatu nu can garing, disasaak ku tatu nu séjénna.
"Ah, janten émut kana seungitna éta rambut, teuteup nu liuh sareng eundeukna eta harigu."

Mun purnama nengah-nengah
Sésa-sésa durukan, tangkal mahoni jeung kalakay nu sagaring ieu haté, ngantay 'na ingetan. Dudupak, ngajak néangan tineung panghaneutna.
"Rék guligah nu mana deui, nu rék ditatah dina tangkal pangiuhan urang, Jungjunan?!"

Lalampahan simpé
Stasion karéta, hujan, kelenténg beureum, imah bodas. Hiji poé bulan januari. Dipisah 1440 menit nu rintih. Rasa urang beuki halon.