Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Alibi

Kénging Yuyun Yulistiani
Dipidangkeun dina lapak 14 Désémber 2014 22:21:55

Seseblakan. Ngarérét nu unggeuk peuntaseun jalan. Ramohpoy, ngaléngkah ka jero réstoran. Teu biasana Tétéh kikieuan. Sasarina, sakumaha pentingna ogé pasti ngomong di imah.

Di méja belah juru geus nyampak Tétéh, ti kajauhan kapireng pamuluna alum, deukeut-deukeut kana kuraweud, neundeun kakeuheul. Tagiwur, taya lolongkrang mundur, Manéhna kaburu gugupay, "Gusti...! Salametkeun abdi."

Srog. Gék, asa-asa. Panon manco kana dua gelas jus luhureun méja. Teu wani neuteup Tétéh, sérab. Seuseukeut panonna nanceb, ngingkilaban. "Aya naon, Téh?" Ngeleper, neger-neger karep, "Kieu... Bébéakan Tétéh ngupayakeun Ineu sakantor jeung Arman, supaya katalingakeun sapopoéna, tapi..." Teu kebat, bahamna kekerot, aya nu ngeclak tina juru nétrana. Leuleus, nampeukeun beuheung teukteukeun. "Saprak sekertarisna anyar, Arman jadi béda... Haté tétéh teu bisa dibohongan, pasti... Sing remen ka rohanganana, awaskeun!" Nyentak bari nepak juru méja. "Muhun." Plong. Gap, sedot. Teu galideur, ceg hapé, nganteurkeun kecap 'Aman' pikeun ngabalesan kecap 'kumaha?' ti kontak nu diaranan 'Ayank'.