Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Bangénan

Kénging Rinto Variasirias
Dipidangkeun dina lapak 14 Désémber 2014 16:14:47

Seuneu hibar nyaangan sabudeureun éta tempat. Lalaki leutik ngabedega. Tanggah neuteup langit. Siki mata nyeukeutan. Manéhna museurkeun tanaga. Saléngkah. Dua léngkah. Ka tilu ngabelesat ka jomantara. Angin ngahiuk marengan. Guludug pauntuy-untuy . Ti kalér ka wétan. Ti Wétan ka Kidul. Langit ngaguruh. Alam dunya génjlong. Jep! Alam dunya ujug-ujug jempling. Sajongjongan euweuh nu kadéngé. Séoot… lalaki leutik turun ti langit. Clé, niba lemah.
Ladang tandang, meureut késang. Lalaki leutik leumpang ngagandeuang. Bangun taya karingrang. Léngkah dangah mamanggul bugang.
Lalaki leutik ngiciprit basa nini Jumin mukakeun panto. “Hus… Hus! Gubug siah ka ditu. Geuleuh!” Ceuk nini Jumin bari ngulang-ngulang nyéré.