Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Malati Teu Sagagang

Kénging R Iman
Dipidangkeun dina lapak 14 Désémber 2014 13:01:36

Beungeutna geus nampeu. Waruga ukur wates sadeupa. Bet kemba. Padahal niat mah ti tadi geus gilig. Rék balaka. Nyarita satarabasna. Lah-lahan. Kumaha engké, ceuk pikir. Anaseug geus pajonghok, lain deui. Hookeun. Biwir teu kungsi engab. Tikoro asa mondokan, bangun nu keur kabuhulan. "Mangga... aya peryogi naon?" pokna bari imut. Dikitukeun, kalah samar rampa. Samar polah. Biwir lilinieun. Lir nu keur nahan ngising.

Peuting ieu mawa rungsing. Najan caang bulan kamalinaan. Séor angin ngaleprokan. Kalah sumoréang. Ka manéhna. Nu tadi tepung di kieuna. Sanajan ukur sakedap. Bungah taya papadana. "Anjeun téh geulis bawa ngajadi... éndah lain pupulasan." Cekéng, bari ngajengutan buuk. "Hatur nuhun, Kang! Diantos nya, kaping 10 sasih payun!" ceuk anjeun, basa mungkas paguneman tan sora.